Motori za kapije i rampe Titan i Bft

     Funkcija motora za kapije je u omogućavanju kontrolisanog prolaza za parking vozila. U zavisnosti od Vaših potreba možete pomoću daljinskih upravljača kontrolisati prolaz kliznih i krilnih kapija. Za prolaze sa intenzivnom frekvencijom preporučijemo automatske parking rampe.  

Motori za kapije, parking rampe, automatska vrata

Automatska klizna vrata Deper

     Automastka vrata, jednokrilna i dvokrilna, sa „self-learnig“ funkcijom koja automatski postavlja optimalne parametre i pojednostavljuje postupak podešavanja. Kontrola radnog režima putem daljinskog upravljača ili programskog ključa. U slučaju požarnog alarma vrata se momentalno otvaraju za prinudmi izlaz.

KLIZNE KAPIJE kRILNE KAPIJE

     Motori za kapije su idealno rešenje za one koji žele kvaliteno, bezbedno i pouzdano rešenje za daljinsko otvaranje svoje kapije. Ams Electronic d.o.o je u svoj asortiman uvrstila motore za kapije koji će Vam pomoći da uočite sve prednosti Vaše nove ili već postojeće klizne ili krilne kapije.

     Pored zaštite Vašeg poseda, automatizovane kapije eliminišu dosadnu obavezu ručnog otvaranja i zatvaranja vrata i sve to uz samo jedan klik na daljinski upravljač i na taj način štede i Vaše vreme i energiju.

PARKING RAMPE

     Parking rampe namenjene su za kontrolu prolaska vozila, na ulazima u poslovne objekte, javne i privatne parking prostore, javne garaže, na stanicama za naplatu putarine, autobuskim stanicama, pružnim prelazima i mnogim drugim mestima. U zavisnosti od širine prolaza i fekvencije prolaska vozila treba izabrati adekvatnu rampu.

AUTOMATSKA VRATA

      Bilo da se radi o novogradnji ili zameni postojećih ručnih vrata automatskim, naš tim Vam može pomoći u pronalaženju najboljeg rešenja i dati smernice za projektovanje i montažu.

   U ponudi imamo Automatska klizna vrata renomiranih Evropskih proizvođača Label, Bft, Deper koja su u skladu sa aktuelnim standardima bezbednosti pešačkih prolaza, pouzdana, sigurna i jednostavna za održavanje .